Novi Sad
16.05.2013.
05:35 > 07:53
Posle rasprave o predloženim zaključcima povodom stanja bezbednosti u Novom Sadu, koja je trajala četiri sata, predsednik Odborničke grupe DS Božidar Protić i predsednica odborničke grupe LSV Zlata Peričin rekli su da povlače Predlog zaključaka zbog toga što je preloženim amandmanima smisao zaključaka potpuno promenjen.
  • U zameni teza..

    17.05.2013 14:34
    DS je asolutni prvak!!!
    ...i zivi smo jedva ostali, bili i videli!

    Prvo su upropastili ovu zemlju za 13 godina, a onda se usudjuju da nekom drze predavanja i obasipaju kritikama kako je sve lose, kako se zemlja raspada, kako je svima ugrozena bezbednost, kako je zemlja zaduzena, kako je puno nezaposlenih,i onda izlazi sa predlozima o autonomiji, o bezbednosti, o boljem zivotu... pa nema smisla stvarno!!!
  • Zoro

    17.05.2013 05:03
    Zamena teza...
    LSV i DS je zakazala sednicu o bezbednosti u Novom Sadu, sa predlozima DODATNIH mera, koje su u nadleznosti grada, a za poboljsanje sadasnjeg katastrofalnog stanja (procitajte hroniku svaki dan).
    Gledajuci prenos sednice, namece se zakljucak da vladajuce partije na celu sa SNS uopste ne smatraju da su kriminal i bezbednost u N.S. ugrozeni, a dodatne mere, koje je predlagala opozicija, (kao patrola policije u kvartu i ...) potpuno nepotrebni.
    Uz sve to, broj prisutnih odbornika vladajuce vecine na sednici, je vrlo mali, a predsednica saveta grada za J.R.M. i bezbednost B.B., uopste nije bila na sednici.
    Tako je vladajuca vecina pokazala "zainteresovanost" za Javni Red Mir i bezbednost u Novom Sadu.
    Zbog toga je povucen predlog.
    Ja se licno, ne slazem sa povlacenjem predloga jer sada vladajuca vecina IMA IZGOVOR, (kao, oni su bas hteli da raspravljaju, ali eto predlog je povucen..). Nije nego.
    To se vidi i po komentarima pristalica koje ocigledno da NE shvataju sustinu. Svima mora biti jasno da ovo nisu partijske, koalicijske stvari, vec, svih nas gradjana N.S. Ako sadasnja "vlast", zaista misli dobro ovom gradu, ne treba im opozicija, neka oni donesu dodatne mere. Bojim se samo da su i u ovom slucaju vladajuce stranke pokazale svoju nezainteresovanost, nestrucnost i nekompetentnost...
  • pod hitno!!!

    17.05.2013 00:45
    Treba DS i LSV da sebe povuku sa politicke scene!!!
  • uzrocno posledicni...

    17.05.2013 00:09
    Upravo ta opozicija koja kmeci je i pravi uzrok bezbednosnih problema u gradu!!!

    To vam je isto kao kada Canak i Pajtic zakukaju:
    Gde su nasi novci?
  • zainteresovano

    16.05.2013 16:13
    nezainteresovani...
    Poslanici opozicije su pokazali koliko im je stalo do bezbednosti u gradu,
    povukli predlog i napustili skupstinsku salu!!!
  • milans

    16.05.2013 12:12
    Kakva sramota , poigrali su se sa papirom o bezbednosti dece ... katastrofalna sramota !
  • Slavko

    16.05.2013 09:58
    - Demokrata
    Šta hoćete da kažete sa tim da je SNS promenila predloge..čini mi se da ste baš vi neko ko je sedeo juče ceo dan u toj istoj skupštini i da upravo vi želite sa ovim i ovakvim komentarom da zamenite teze..Ako ste i malo juče gledali prenos sednice skupštine videli bi a i shvatili da su upravo ljudi iz DS i LSV hteli da svu krivicu za ne bezbedan grad svale na Gradonačelnika i da operu ruke od njihovog ne delovanja za vreme vlasti u predhodne 4 godine..
    Sramota je to što su se odbornici DS i LSV pokupili i otišli sa sednice čime su i pokazali koliko im je stalo za bezbednost grada...
  • Jovica

    16.05.2013 09:48
    Zamislite koliko je ozbiljna politika DS i LSV i koliko su to savesni političari kada nešto predlože i napuste svi kolektivno sednicu parlamenta...ovo je sramota i za grad i za same stranke, ko ih u opšte predstavlja...
  • Demokrata

    16.05.2013 09:05
    opet
    Opet veliki broj SNS botova ostavlja komentare, menjajuci teze. LSV i DS su povukli zakljucak, jer je vladajuca koalicija potpuno promenila njihov predlog. SNS sa sve partnerima je ocenila bezbedonosnu situaciju kao dobru, izbacila iz zakljucka kvartovkse policajce, poboljsanje opremljenosti policije i slicno... E, to je istina - a sramota za Vucevica i kompaniju! Njih jedino interesuju fotelje, a gradjani ni najmanje...
  • Mile

    16.05.2013 08:03
    ras bagro!
    Nije potreban zakon. Njih vec imamo preko glave.

    Primena propisanih i bolje/moralnije sudstvo.
    Ovo je sprdnja sa obicnim covekom.
  • Sale NS

    16.05.2013 06:37
    E neću !
    Ovo me podseća na onu staru "e neću ni kako ja hoću" !!!
  • 13

    16.05.2013 05:20
    који безобразлук
  • 15.05.2013 22:14
    Janika
    Kako su mogle stranke za koje sam do sad glasao a to se odnosi posebno na DS da napuste sastanak .
    Jako sam razočaran jer ne vodi se briga o našoj deci.
  • 15.05.2013 22:10
    malina
    Svedoci smo raznih nezgoda i bahatog ponašanja pojedinaca. Zakon o bezbednosti je neophodan Novom Sadu. Oštrije mere za nepoštovanje ovakvog zakona su poželjne.
  • 15.05.2013 22:06
    Tića
    Bezbednost u gradu nije bitna za LSV i DS . Potrebno je osuditi nekorektno ponašanje ovih stranki koje ne misle na decu i ostale građane Novog Sada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna